Sposób przygotowania:
Biała kiełbasa pieczona w musztardzie
Cebulę obrać, opłukać i osuszyć a następnie pokroić w pół krążki wymieszać z oregano i solą do smaku.
Cebulę smażyć na maśle aż zmięknie a następnie przełożyć do naczynia do zapiekania.
Kiełbaski posmarować z każdej strony musztardą i wyłożyć na cebule.
Piec kiełbaski w temp. 170 stopni pod przykryciem około 20 minut i później odkryć i piec jeszcze 5 minut.
Podawać na ciepło.
Cebulę smażyć na maśle aż zmięknie a następnie przełożyć do naczynia do zapiekania.
Kiełbaski posmarować z każdej strony musztardą i wyłożyć na cebule.
Piec kiełbaski w temp. 170 stopni pod przykryciem około 20 minut i później odkryć i piec jeszcze 5 minut.
Podawać na ciepło.