Sposób przygotowania:
Biała kiełbasa w musztardowej glazurze
Musztardę przekładamy do małej miseczki,dodajemy miód oraz szczyptę pieprzu czarnego i ucieramy dokładnie łyżką aby składniki się połączyły.Tak przygotowaną glazurą smarujemy białe kiełbaski z każdej strony i układamy w naczyniu,obkładamy świeżymi gałązkami rozmarynu i zostawiamy w lodówce na co najmniej 2 godziny.
Po tym czasie układamy kiełbaski na aluminiowej tacce i grillujemy tak aby ładnie przyrumieniły się z każdej strony .W czasie pieczenia polewać je piwem a rozmaryn z marynaty wrzucić na żar dzięki temu kiełbaski będą miały wspaniały aromat.
Po tym czasie układamy kiełbaski na aluminiowej tacce i grillujemy tak aby ładnie przyrumieniły się z każdej strony .W czasie pieczenia polewać je piwem a rozmaryn z marynaty wrzucić na żar dzięki temu kiełbaski będą miały wspaniały aromat.
zewa
2milutka
monikaT83
2milutka
To wpadnij do mnie ja mam wielki ogród przenocować też jest gdzie:D