Sposób przygotowania:
Biała kiełbasa w musztardowej glazurze
Musztardę przekładamy do małej miseczki,dodajemy miód oraz szczyptę pieprzu czarnego i ucieramy dokładnie łyżką aby składniki się połączyły.Tak przygotowaną glazurą smarujemy białe kiełbaski z każdej strony i układamy w naczyniu,obkładamy świeżymi gałązkami rozmarynu i zostawiamy w lodówce na co najmniej 2 godziny.
Po tym czasie układamy kiełbaski na aluminiowej tacce i grillujemy tak aby ładnie przyrumieniły się z każdej strony .W czasie pieczenia polewać je piwem a rozmaryn z marynaty wrzucić na żar dzięki temu kiełbaski będą miały wspaniały aromat.
Po tym czasie układamy kiełbaski na aluminiowej tacce i grillujemy tak aby ładnie przyrumieniły się z każdej strony .W czasie pieczenia polewać je piwem a rozmaryn z marynaty wrzucić na żar dzięki temu kiełbaski będą miały wspaniały aromat.
![Biała kiełbasa w musztardowej glazurze Biała kiełbasa w musztardowej glazurze](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/biala-kielbasa-w-musztardowej-glazurze-193808.jpg)
![Biała kiełbasa w musztardowej glazurze Biała kiełbasa w musztardowej glazurze](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/biala-kielbasa-w-musztardowej-glazurze-193809.jpg)
![Biała kiełbasa w musztardowej glazurze Biała kiełbasa w musztardowej glazurze](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/biala-kielbasa-w-musztardowej-glazurze-193810.jpg)
![Biała kiełbasa w musztardowej glazurze Biała kiełbasa w musztardowej glazurze](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/biala-kielbasa-w-musztardowej-glazurze-193811.jpg)
zewa
2milutka
monikaT83
2milutka
To wpadnij do mnie ja mam wielki ogród przenocować też jest gdzie:D