Sposób przygotowania:
Biała kiełbasa w ziołach z grilla
Kiełbasy nacinam z każdej strony. W duzym naczyniu mieszam oliwe i zioła w proszku: paprykę i majeranek. świeże zioła tj. tymianek i rozmaryn siekam bardzo drobno i dodaje do marynaty po czym znów dokładnie mieszam aż się połączą. Kiełbasę wkładam do marynaty i trzymam około min 5 godzin. Po m czasie griluje obu stron.
![Biała kiełbasa w ziołach z grilla Biała kiełbasa w ziołach z grilla](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/biala-kielbasa-w-ziolach-z-grilla-201385.jpg)
![Biała kiełbasa w ziołach z grilla Biała kiełbasa w ziołach z grilla](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/biala-kielbasa-w-ziolach-z-grilla-201386.jpg)
![Biała kiełbasa w ziołach z grilla Biała kiełbasa w ziołach z grilla](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/biala-kielbasa-w-ziolach-z-grilla-201387.jpg)