Sposób przygotowania:
Biedroneczki do dekoracji
W pomidorkach wycinać 1/4 tak by reszta pozostała w całości , a 2 winogrona pokroić na ćwiartki . Pozostałe winogrono pokroić w paseczki , a ze skórki powycinać ,, plamki ,, na biedronki .W ćwiartki winogron wetknąć kawałeczki gałązek natki pietruszki tak by wyglądały jak wąsy . Złożyć winogrona z pomidorkami w biedronki . Nałożyć ,,plamki ,, wyciętymi ze skórki winogrona tak by przypominały biedronkę . Z masła zrobić na ,, winogronowym pyszczku biedronki ,, oczy . Układać na zieleninie . Podpatrzone na stronie file://localhost/D:/Kulinaria/66912--46258529-m750x740-u7a576.jpg
agabi22
Tit
Babciagramolka
hI hi - problem niejadków nie dotyczy konkretnego wieku - powtarzam się ale mam problem z jadłowstrętem u Mamy i dla tego modzę .
Dorcia
pałla
darmiona