Sposób przygotowania:
Bigos z kapusty pekińskiej z cukinią i pieczarkami
Pieczarki myjemy i kroimy na plasterki. Wrzucamy na patelnię na rozgrzany olej.
Kiełbasę przekrajamy na pół i kroimy w kostkę. Dodajemy do pieczarek.
Cukinię myjemy, a następnie kroimy w kostkę. Dorzucamy na patelnię do pieczarek i kiełbasy. Kapustę pekińską myjemy i kroimy. Dokładamy na patelnie z pozostałymi składnikami.
Przyprawiamy solą, pieprzem i przyprawą do bigosu. Dodajemy puszkę pomidorów.
Dusimy około 60 minut.
Kiełbasę przekrajamy na pół i kroimy w kostkę. Dodajemy do pieczarek.
Cukinię myjemy, a następnie kroimy w kostkę. Dorzucamy na patelnię do pieczarek i kiełbasy. Kapustę pekińską myjemy i kroimy. Dokładamy na patelnie z pozostałymi składnikami.
Przyprawiamy solą, pieprzem i przyprawą do bigosu. Dodajemy puszkę pomidorów.
Dusimy około 60 minut.
Jagodowa
Magdalena88
-AGULINA-
-AGULINA-