Sposób przygotowania:
Biszkopcik truskawkowo-serkowy
Jajka ubić z cukrem na gładką, puszystą masę. Dodać resztę składników krótko mieszając. Upiec. Przekroić na pół.
Połowę galaretki rozpuścić w pół szklanki wody. Ostudzić i wymieczać z serkiem i jogurtem na jednolitą masę. Lekko tężejącą masę wylać na nasączone ciasto. Rozrobić resztę galaretki. Z gruszki wykrajać kwiatuszki, na środku każdego układać rodzynkę. Zalać tężejącą galaretką i schłodzić.
Smacznego!;-)
Połowę galaretki rozpuścić w pół szklanki wody. Ostudzić i wymieczać z serkiem i jogurtem na jednolitą masę. Lekko tężejącą masę wylać na nasączone ciasto. Rozrobić resztę galaretki. Z gruszki wykrajać kwiatuszki, na środku każdego układać rodzynkę. Zalać tężejącą galaretką i schłodzić.
Smacznego!;-)