Sposób przygotowania:
Biszkoptowe kuleczki
Zagotować śmietanę w rondelku, utrzeć żółtko z cukrem.Zdjąć rondelek z ognia i wlać masę jajeczną.Całość lekko podgrzać energicznie mieszając, aby się nie zważyło.Roztopić 20 dag czekolady.Do utartej masy wsypać kawę i mieszać do momentu całkowitego rozpuszczenia.Dodać płynną czekoladę, dokładnie wymieszać i odstawić do wystygnięcia.Lekko zgęstniałą masą posmarować połowę biszkoptów( 60 sztuk) i przykryć pozostałą częścią biszkoptów.Odstawić w chłodne miejsce.W rondelku roztopić pozostałą czekoladę.Gotowe kuleczki obtoczyć w czekoladzie i odłożyć do zastygnięcia.Z cukru, wody i niewielkiej ilości aromatu cytrynowego przygotować lukier.Gdy czekolada zastygnie, udekorować kuleczki paseczkami lukru i ponownie odstawić do zastygnięcia.