Sposób przygotowania:
Błyskawiczny makaron z tuńczykiem
Makaron gotujemy zgodnie z zaleceniem na opakowaniu. W międzyczasie na patelnie wlewamy odrobinę oliwy i przesmażamy na nim posiekany drobno czosnek i pokrojoną w drobną kostkę dymkę.
Kiedy cebulka się zeszkli dodajemy tuńczyka, posiekaną chilli – wszystko mieszamy solimy i pieprzymy do smaku.
Odcedzamy makaron dodajemy go na patelnie – dodajemy posiekany szczypiorek, połowę parmezanu i wszystko skrapiamy oliwą- mieszamy – serwujemy posypane resztą parmezanu – smacznego :D
Kiedy cebulka się zeszkli dodajemy tuńczyka, posiekaną chilli – wszystko mieszamy solimy i pieprzymy do smaku.
Odcedzamy makaron dodajemy go na patelnie – dodajemy posiekany szczypiorek, połowę parmezanu i wszystko skrapiamy oliwą- mieszamy – serwujemy posypane resztą parmezanu – smacznego :D