Konczi

Konczi

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1780]

Brokuły pod serową pierzynką wg Konczi

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 7

Brokuły pod serową pierzynką to doskonała wariacja do potraw z grilla

Brokuły pod serową pierzynką wg Konczi Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Brokuły pod serową pierzynką wg Konczi

 

Sposób przygotowania:

Brokuły pod serową pierzynką wg Konczi
Brokuła dzielimy na małe różyczki i gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy i przepłukujemy zimną wodą. Pomidora kroimy w księżyce, pozbywając się nasion ze środka, ser fete drobno kroimy w kostkę, szczypiorek siekamy. Do szklanej miski wkładamy warstwowo ugotowanego brokuła, pokrojone pomidory, ser oraz posypujemy obficie szczypiorkiem. Smacznego
Brokuły pod serową pierzynką wg Konczi
Brokuła dzielimy na małe różyczki i gotujemy
Brokuły pod serową pierzynką wg Konczi
do szklanej miski warstwowo wkładamy borkuła
Brokuły pod serową pierzynką wg Konczi
następnie ukałdamy warstwę pokrojonych pomidorków
Brokuły pod serową pierzynką wg Konczi
oraz pokrojony ser, całość posypujemy szczypiorkiem

Tagi:

sery ser brokuły