Sposób przygotowania:
Brownie z orzechami
Do miski pokruszyć gorzką czekoladę i dodać pokrojone masło, rozpuścić razem nad kąpielą wodą i ostudzić.
Do miski wbić jajka, wsypać cukier zmiksować, wymieszać z mąką. Do masy jajecznej wlewać masę czekoladową delikatnie mieszając.
Na koniec do ciasta wsypać pokrojone orzechy włoskie i wymieszać.
Przelać do wyłożonej papierem do pieczenia foremki i piec w temp. 200 stopni przez około 20 minut.
Do miski wbić jajka, wsypać cukier zmiksować, wymieszać z mąką. Do masy jajecznej wlewać masę czekoladową delikatnie mieszając.
Na koniec do ciasta wsypać pokrojone orzechy włoskie i wymieszać.
Przelać do wyłożonej papierem do pieczenia foremki i piec w temp. 200 stopni przez około 20 minut.