iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Bruschetta z serem żurawina i szprotką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Grzanki ,bruschetty do tego ser żurawina i na koniec szprotka

Bruschetta z serem żurawina i szprotką

Składniki:

Bruschetta z serem żurawina i szprotką

 

  • 1 szt bułka bagietka,
  • 5 szt szprotki wędzone,
  • ser sniadaniowy fromage,
  • żurawina,
  • roszpunka,
  • olej

 

Sposób przygotowania:

Bruschetta z serem żurawina i szprotką
Bagietkę kroimy na plastry .Kropimy oliwą z oliwek lub olejem rzepakowym i smażymy na patelni grillowej lub pieczemy w piekarniku na złoto .Ser typu fromage kroimy w plastry Dajemy plasterek sera fromage i odrobinę żurawiny . Ozdabiamy szprotką wędzoną i roszpunką. Na koniec kawałek koperku świeżego . Podajemy jako przystawka

Tagi:

sery ser