Madija

Madija

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 801]

Brzoskwiniowe tosty

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Tosty w niecodziennym wydaniu

Brzoskwiniowe tosty Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Brzoskwiniowe tosty

 

 

Sposób przygotowania:

Brzoskwiniowe tosty
Brzoskwinię umyć. Połowę obrac i pociąc na plasterki. Po jednym włożyć na każde miejsce do sandwicha. Druga połowe pociąc ze skórką. Margarynę rozpuścić. Białko ubić na sztywno z cukrem. Nastepnie dodać żółtko i zmiksować. Wlac margaryne i wsypac przesitowaną mąkę. Dokładnie wymieszać. Wlać do sandwicha położyć plasterek brzoskwini i upiec. Piec do momentu gdy obie strony będą zarumienione. Przełożyć na talerz i posypac cukrem pudrem. Udekorować.
Brzoskwiniowe tosty
polowe brzoskwini dodajemy do tosta a druga polowe zostawiamy do dekoracji
Brzoskwiniowe tosty
maka do tosta musi byc przesitowana zeby sie napowietrzyła
Brzoskwiniowe tosty
brzoskwinie dajemy na spod i wierzch kazdego tosta