Sposób przygotowania:
Budyń z syropem truskawkowym
Robimy budyń ( chyba każdy wie jak ) więc nie będę się rozpisywał jak go zrobić . ale przy ważnie go się robi według opisu na opakowaniu .Robiąc go wsypujemy posypkę do ciast ,zrobiony budyń przelewamy do pucharków i
wkładamy do lodówki na około 25 minut (musi zgęstnieć ) potem
dodajemy po 2 gałki małych lodów i możemy by urozmaicić smak i wygląd dodać Likru lub jak ktoś nie lubi to sos toffi do ciast
Polecam taki szybki deser do zrobienia dla każdego jak i dorosłych i dzieci ;)
wkładamy do lodówki na około 25 minut (musi zgęstnieć ) potem
dodajemy po 2 gałki małych lodów i możemy by urozmaicić smak i wygląd dodać Likru lub jak ktoś nie lubi to sos toffi do ciast
Polecam taki szybki deser do zrobienia dla każdego jak i dorosłych i dzieci ;)