Sposób przygotowania:
cappuccino
CIASTO KOKOSOWE:białka ubijamy z cukrem, dodajemy kokos, pieczemy na złoty kolor. CIASTO CZEKOLADOWE:Budynie wsypujemy do szklanki, uzupełniamy do pełna mąką.Dadajemy kakao i proszek do pieczenia.Jaja ucieramy z cukrem, mieszmy z suchymi składnikami.Pieczemy. MASA:Połowę mleka zagotować z 1 łyżką cukru.W pozostałym mleku rozpuszczamy budyń i mąkę.Zagotować i ostudzić.Margarynę ucieramy z żółttkami i cukrem pudrem.Dodajemy po łyżce budyniu, na końcu stopniowo kawę. ciasto czekoladowe należy przekroic na pół.Jedną część posmarować masą, przykryć ciastem kokosowym, posmarować znów masą i przełożyć drugim ciastem czekoladowym.Na wierzch można rozpuścić czekoladę albo zrobić polewę bądź posypać cukrem pudrem, albo posmarować masą kawową(wcześniej trzeba pamietac zeby jej troszke zostawic).