agusia2361

agusia2361

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 506]

Chlebowe sznycelki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Stosować jajko dodatek do potraw.Daje 100 % gwarancje ,że są bardzo pyszne.

Chlebowe sznycelki

Składniki:

Chlebowe sznycelki

 

  • pieczywa,3 jajka,odrobina przyprawy maggi,10 ząbków czosnku,bułka tarta,,tłuszcz do smażenia

Sposób przygotowania:

Chlebowe sznycelki
Czosnek drobno posiekać i natrzeć nim każdą kromkę chleba.Skropić wodą z dodatkiem maggi.Umyć jajka i wybić do miski.Widelcem roztrzepać jajka.Chleb moczymy w jajku a później obtaczamy w bułce tartej.Rozgrzać olej i smażyć chleb.Smażymy z obu stron na złocisty kolor.Najlepiej podawać do puree z grochu.