Sposób przygotowania:
Chlebowo jajeczne grzanki
Z kromek chleba wyjąć środek i pokroić go w drobną kostkę. Wrzucić go do miseczki, dodać ser, szczypior, jajko i mleko oraz przyprawy i wymieszać farsz. Na patelni roztopić masło i położyć chlebowe obręcze. Jedną stronę lekko podsmażyć i obrócić. W środek obręczy nałożyć nadzienie i smażyć na złoty kolor. Gdy jedna strona się zarumieni obrócić grzanki na drugą stronę i dalej smażyć do zrumienienia. Po usmażeniu nadmiar tłuszczu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać na gorąco.
2milutka
zewa
2milutka
za każdym razem mogą być inne:) pod każdą postacią by mi smakowało:)
zewa
Dokładnie, ale chyba nie ma osoby która nie lubi takiego chlebka.
zbysiowa
Oj chyba niema, u nas wszyscy uwielbiaja;)
zewa
:)
gusia1000