Sposób przygotowania:
Chrupiąca surówka z surowego brokuła
Brokuła myjemy, dzielimy na różyczki, a te kroimy w kawałki.
Rzodkiewkom obrywamy natke a następnie dobrze je myjemy i obcianmy ogodnki. Rzodkiewki kroimy w plasterki lub inne ulubione kawałki. Wszystkie składniki wrzucamy do miski. Przygotowujemy dressing. Jogurt mieszamy z oliwą, solą, pieprzem, asafetydą (nadaje cebulkowy smak) i polewamy sałatkę. Mieszamy.
Rzodkiewkom obrywamy natke a następnie dobrze je myjemy i obcianmy ogodnki. Rzodkiewki kroimy w plasterki lub inne ulubione kawałki. Wszystkie składniki wrzucamy do miski. Przygotowujemy dressing. Jogurt mieszamy z oliwą, solą, pieprzem, asafetydą (nadaje cebulkowy smak) i polewamy sałatkę. Mieszamy.