Misiunia

Misiunia

Kucharz
[Przepisów: 8]

Ciapa- makaron po domowemu

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Świetny makaron odkryty zupełnie przypadkowo. :) Proszę nie obawiać się konsystencji.

Ciapa- makaron po domowemu

Składniki:

Ciapa- makaron po domowemu

 

  • Na 8 porcji:
  • Paczka makaronu
  • Kostka bulionowa(do rosołu)
  • Przyprawy(według uznania)

Sposób przygotowania:

Ciapa- makaron po domowemu
1.Zagotować tyle wody aby nie zakrywała makaronu. 2.Rozpuścić kostkę bulionową(smak według uznania) 3.Wrzucić nie więcej makaronu niż wody. 4.Gotować o 5 minut dłużej niż mówią na odwrocie opakowania od makaronu. 5.Jeść ile wlezie :p