Sposób przygotowania:
Ciasteczka bananowe
Wlać mleko do miseczki sporych rozmiarów, dosypać płatki ,,cookie crisp'' i dokładnie wymieszać je z mlekiem, aż zrobią się miękkie, a mleko stanie się lekko brązowe. Dodać dżem brzoskwiniowy i wymieszać dokładnie ponownie. Dodać cukier waniliowy, proszek do pieczenia, banany i mąkę, mieszać przez kilka minut, aż składniki wchłonią mleko i powstanie jednolita masa. Na blachę położyć kawałek papieru do pieczenia. Oddzielać łyżką masę i kłaść na papierze do pieczenia. Przed wstawieniem piekarnika nagrzać go na 220 stopni C. Po nagrzaniu włożyć do piekarnika blachę z ciasteczkami. Piec 20 minut, a po wyłączeniu piekarnika pozostawić ciasteczka w środku przez ok.15 minut. Najlepiej smakują na zimno z mlekiem. SMACZNEGO!!!