Sposób przygotowania:
Ciasteczka owsiane
Margarynę roztopić w rondelku. Dodać łyżkę miodu i mieszać do rozpuszczenia. Do małej filiżanki wlać 2 łyżki wrzątku. Wsypać sodę. Wlać do rondelka z margaryną. Wystudzić. Cukier, musli, wiórki kokosowe i mąkę wymieszać w misce. Następnie do miski wlać płynne składniki. Wszystko dokładnie połączyć. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Z masy uformować kształt ciasteczek. Wstawić do piekarnika. Piec ok.8 min, aż uzyskają złoty kolor. Smacznego!
![Ciasteczka owsiane Ciasteczka owsiane](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasteczka-owsiane-328616.jpg)
![Ciasteczka owsiane Ciasteczka owsiane](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasteczka-owsiane-328617.jpg)
![Ciasteczka owsiane Ciasteczka owsiane](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasteczka-owsiane-328618.jpg)
![Ciasteczka owsiane Ciasteczka owsiane](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasteczka-owsiane-328619.jpg)
Dinah