Sposób przygotowania:
Ciasteczka owsiane z czekoladą i orzechami
Wszystkie składniki przełożyć do miski i wymieszać łyżką. Ciasto nie powinno być, ani za rzadkie, ani zbyt gęste.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.
Blaszki wyłożyć papierem do pieczenia i wykładać porcje ciasta wielkości orzecha włoskiego, formując okrągłe ciastko.
Piec 10-15 minut, aż lekko się zrumienią. Pozostawić do ostudzenia - to wtedy ciastka lekko twardnieją i stają się chrupiące.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni.
Blaszki wyłożyć papierem do pieczenia i wykładać porcje ciasta wielkości orzecha włoskiego, formując okrągłe ciastko.
Piec 10-15 minut, aż lekko się zrumienią. Pozostawić do ostudzenia - to wtedy ciastka lekko twardnieją i stają się chrupiące.
Szeptucha
ewasng