Sposób przygotowania:
Ciasteczka z czekoladą na krupczatce
Mąkę przesiewamy, dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto.
Czekoladę kroimy w drobniutką kosteczkę.
Wgniatamy w ciasto.
Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego, wykładamy na blaszkę wyłozoną papierem do pieczenia.
Kuleczki lekko spłaszczamy.
Pieczemy 15-20 minut w 180 stopniach.
Studzimy na kratce.
Smacznego ;)
Czekoladę kroimy w drobniutką kosteczkę.
Wgniatamy w ciasto.
Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego, wykładamy na blaszkę wyłozoną papierem do pieczenia.
Kuleczki lekko spłaszczamy.
Pieczemy 15-20 minut w 180 stopniach.
Studzimy na kratce.
Smacznego ;)
lukrowanepierniczki