Sposób przygotowania:
Kruche ciasteczka z czekoladą,kokosem i cappuccino
Masło ucieramy z cukrami, wbijamy jajka i dalej miksujemy. Wsypujemy mąkę i kawę cappuccino. Zagniatamy ciasto. Czekoladę kroimy w kosteczkę.
Dodajemy do ciasta czekoladę i wiórka kokosowe. Wgniatamy w ciasto.
Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Wykładamy na natłuszczoną i posypana mąką blaszkę. Lekko spłaszczamy. Pieczemy 15-20 minut w 200 stopniach.
Studzimy na kratce. Smacznego ;)
Dodajemy do ciasta czekoladę i wiórka kokosowe. Wgniatamy w ciasto.
Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Wykładamy na natłuszczoną i posypana mąką blaszkę. Lekko spłaszczamy. Pieczemy 15-20 minut w 200 stopniach.
Studzimy na kratce. Smacznego ;)
marietta