Sposób przygotowania:
Ciasteczkowy deser malinowo-czekoladowy
Ciastka drobno pokruszyć przy pomocy wałka.
Maliny zmiksować blenderem na puree. Śmietanę ubić na sztywno, dodając pod koniec przesiany cukier puder oraz sok z cytryny. Na dno dwóch wysokich szklanek nakładać kolejno: pokruszone ciastka, puree z malin, bitą śmietanę i krem Toffifee.
W razie potrzeby powtórzyć czynność. Udekorować czekoladkami Toffifee. Smacznego!
Maliny zmiksować blenderem na puree. Śmietanę ubić na sztywno, dodając pod koniec przesiany cukier puder oraz sok z cytryny. Na dno dwóch wysokich szklanek nakładać kolejno: pokruszone ciastka, puree z malin, bitą śmietanę i krem Toffifee.
W razie potrzeby powtórzyć czynność. Udekorować czekoladkami Toffifee. Smacznego!