Sposób przygotowania:
Ciasto bez pieczenia z wafli
Masę krówkową wkładamy do gorącej wody na pół godziny aby stała się trochę rzadsza. Wtedy łatwiej będzie nam rozsmarowywać. Na pierwszy wafel wykładamy 5 łyżek dżemu porzeczkowego. Dokładnie rozsmarowujemy go po całym waflu. Przykrywamy dżem herbatnikami. Na herbatniki wykładamy 5 łyżki masy krówkowej, rozsmarowując delikatnie by nie zsunęły się z dżemu. Przykrywamy waflem. Na wafel wykładamy pozostały dżem. Rozsmarowujemy po całości i ponownie przykrywamy herbatnikami. Na herbatniki wykładamy 5 łyżek masy krówkowej, rozsmarowujemy i przykrywamy warstwą wafla. Dociskamy , lecz nie za mocno, bo się herbatniki połamią. Na wierzch polewamy polewą czekoladową dokładnie rozprowadzając po waflu. Odstawiamy najlepiej na dobę do lodówki aby wafle oraz herbatniki zmiękły.