Sposób przygotowania:
Ciasto Ferrero Rocher (bez pieczenia)
Masa czekoladowo-orzechowa: Zimną śmietanę ubijamy na sztywno. Dodajemy cukier puder. Miksujemy. Dodajemy serek mascarpone. Miksujemy. Dodajemy śmietanfix. Miksujemy. Dodajemy krem czekoladowy i orzechy. Miksujemy.
Na kwadratowej formie układamy na dnie herbatniki. Na herbatnikach układamy 1/3 kremu. Na kremie ponownie układamy herbatniki. Na herbatnikach ponownie układamy 1/3 kremu. Na kremie układamy ostatnia warstwę herbatników. Na herbatnikach układam ostatnią porcję kremu. Dowolnie dekoruję. Chłodzę w lodówce dwie godziny.
Na kwadratowej formie układamy na dnie herbatniki. Na herbatnikach układamy 1/3 kremu. Na kremie ponownie układamy herbatniki. Na herbatnikach ponownie układamy 1/3 kremu. Na kremie układamy ostatnia warstwę herbatników. Na herbatnikach układam ostatnią porcję kremu. Dowolnie dekoruję. Chłodzę w lodówce dwie godziny.