Sposób przygotowania:
Ciasto Cappuccino
Masło utrzeć mikserem z cukrem, potem dodawać po łyżeczce serka, nadal ucierając.
Dodać mleko w proszku i na końcu (rozpuszczoną w małej ilości wody – 1/4 szklanki) żelatynę. Biszkopty delikatnie nasączyć w kawie i wyłożyć nimi blachę, nałożyć połowę masy. Na to ponownie nasączone w kawie biszkopty i drugą połowę masy. Posypać czekoladą (gorzką) lub wiórkami kokosowymi - wstawić do lodówki.
Dodać mleko w proszku i na końcu (rozpuszczoną w małej ilości wody – 1/4 szklanki) żelatynę. Biszkopty delikatnie nasączyć w kawie i wyłożyć nimi blachę, nałożyć połowę masy. Na to ponownie nasączone w kawie biszkopty i drugą połowę masy. Posypać czekoladą (gorzką) lub wiórkami kokosowymi - wstawić do lodówki.
Gość
msewka
kalia