Sposób przygotowania:
Ciasto jogurtowe
Ciasto: 1.Białka ubić. 2.Dodać cukier i żółtka. 3.Wsypać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Delikatnie wymieszać. 4.Tortownicę o średnicy 25 cm wysmarować tłuszczem,wyłożyć papierem do pieczenia. 5.Ciasto przełożyć do blaszki. 6.Piec 30-40 minut w temp.170 ,ostudzić. Masa Jogurtowa: 1.Żelatynę rozpuścić według przepisu na opakowaniu. 2.Cukier zmiksować z żółtkami i margaryną. 3.Masę utrzeć z jogurtem oraz z żelatyną. Ciasto Jogurtowe: 1.Galaretki przyrządzić według przepisu na opakowaniu 2.Masę szybko rozsmarować na biszkopcie. 3.Na ostudzonej masie ułożyć truskawki 4.Zalać tężejącymi galaretkami. 5.Udekorować według uznania.