Sposób przygotowania:
Ciasto z mascarpone
Białka ubić na sztywno, dodać cukier i ubić na sztywną pianę. Dodać żółtka i wymieszać a następnie dodać mąkę przesianą przez sitko wymieszać i upiec około 50 minut w temperaturze 180 stopni Ostudzić i przekroić na 3 części.
Śmietankę dobrze schłodzić i ubić na sztywno dodać cukier puder, dodać serek i delikatnie wymieszać. Biszkopt posmarować dżemem brzoskwiniowym i wyłożyć 1/3 kremu, przyłożyć 2 biszkoptem i posmarować go dżemem malinowym wyłożyć znowu 1/3 kremu przyłożyć 3 biszkoptem wyłożyć resztę kremu i zetrzeć na wierzch czekoladę.
Śmietankę dobrze schłodzić i ubić na sztywno dodać cukier puder, dodać serek i delikatnie wymieszać. Biszkopt posmarować dżemem brzoskwiniowym i wyłożyć 1/3 kremu, przyłożyć 2 biszkoptem i posmarować go dżemem malinowym wyłożyć znowu 1/3 kremu przyłożyć 3 biszkoptem wyłożyć resztę kremu i zetrzeć na wierzch czekoladę.