Sposób przygotowania:
Ciasto z ananasem
Do jednej miseczki dodaję wszytskie mokre składniki a w drugiej wszytskie suche. Następnie wszystko łączę. Za pomocą łyżki dokładnie mieszam aż wszystkie składniki się. Połączą. Między czasie włączam piekarnik i nastawiam na 180, stopni góra-dół. Ciasto przekładam do keksówki.
Ananasa z puszki odcedzam. Ja użyłam ananasa z wanilia. Następnie kawałki ananasa wkładam w ciasto. Dosyć gęsto.
Ciasto wkładam do piekarnika na 45 min w 180 stopniach. Do tzw suchego patyczka. Po upieczeniu studzę na kratce.
Smacznego.
Ananasa z puszki odcedzam. Ja użyłam ananasa z wanilia. Następnie kawałki ananasa wkładam w ciasto. Dosyć gęsto.
Ciasto wkładam do piekarnika na 45 min w 180 stopniach. Do tzw suchego patyczka. Po upieczeniu studzę na kratce.
Smacznego.