Sposób przygotowania:
Ciasto z majonezem
Białka ubić z cukrem i cukrem waniliowym na sztywną pianę. Ubijając dodawać po żółtku. Następnie dodać 2 rodzaje mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia. Wciąż miksując dodać aromat. Gdy masa jest już jednolita i puszysta stopniowo dodawać majonez i dokładnie wymieszać. Ciasto wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec około 50 minut w temperaturze 180 stopni.
![Ciasto z majonezem Ciasto z majonezem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-z-majonezem-214424.jpg)
![Ciasto z majonezem Ciasto z majonezem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-z-majonezem-214425.jpg)
![Ciasto z majonezem Ciasto z majonezem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-z-majonezem-214426.jpg)
![Ciasto z majonezem Ciasto z majonezem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-z-majonezem-214427.jpg)
KasiaJulcia