.Dominika.

.Dominika.

Szef Kuchni
[Przepisów: 27]

Ciasto z masą kokosowo-migdałową.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Białe czekolady należy rozpuścić tak aby były lejące. Biszkopt można kupić lub samemu zrobić potrzebna są 2 części.

Ciasto z masą kokosowo-migdałową.

Składniki:

Ciasto z masą kokosowo-migdałową.

 

 

Sposób przygotowania:

Ciasto z masą kokosowo-migdałową.
Śmietanę 30% procent należy ubić dodać śnieżki i rozpuszczone białe czekolady dalej ubijać. Następnie dodać wiórki i migdały dokładnie wymieszać. Tak przygotowaną masę przelać do tortownicy wyłożoną biszkoptem na wierzch położyć drugą cześć ciasta. Posypać cukrem pudrem. Smacznego :)