Sposób przygotowania:
Cieplutki Camembert
Na talerzyk wysypujemy odrobinę bułki tartej. W drugim talerzu, tym razem głębokim, rozbijamy jajko, doprawiamy solą, pieprzem i dokładnie roztrzepujemy. Ser obtaczamy w jajku, następnie w bułce tartej. Wrzucamy na rozgrzany olej i smażymy aż osiągnie złoty kolor. Pychota!
![Cieplutki Camembert Cieplutki Camembert](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/cieplutki-camembert-143679.jpg)
![Cieplutki Camembert Cieplutki Camembert](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/cieplutki-camembert-143680.jpg)
![Cieplutki Camembert Cieplutki Camembert](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/cieplutki-camembert-143681.jpg)
![Cieplutki Camembert Cieplutki Camembert](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/cieplutki-camembert-143682.jpg)