Sposób przygotowania:
coś na słodko dla odchudzających się
Wafle ryżowe kruszymy na drobno. Wykładamy połowę na sam spód naszego pucharka czy też szklanki. W 300 ml rozrabiamy wpierw galaretkę agrestową. DOkładnie mieszamy żeby się dobrze rozpuściła nasza galaretka, żeby żadnych grudek nie było na spodzie. Wylewamy naszą ( koniecznie wystudzoną galaretkę ) na pokruszone wafle ryżowe. Wkłądamy do lodówki po to by zastygła. Jeżeli już zastygnie kładziemy na nią kawałek jabłka i 2 gruskawki.Na to pozostałe wafle ryżowe. Rozpuszamy kolejna galaretkę . Również żeby nie było grudek. Studzimy i wylewamy na wafle.( zostawiamy koło 5 łyżek galaretki) . Wkładamy do lodówki na jakiś czas. Galaretka ma tylko sie delikatnie zestygnąć. do tej galaretki z góry wrzucamy pozostałe truskawki.Dokładnie teraz czekamy żeby zastygła. Na zastygniętą wlewamy pozostałą galaretkę. W kant szklanki,pucharka wbijamy naciętą pomarańczę. Smacznego