Sposób przygotowania:
Deser z kaszy jaglanej
Kaszę jaglaną gotujemy według przepisy na opakowaniu, studzimy. Do kaszy jaglanej dodajemy pokrojonego na plasterki banana, masło orzechowe i miksujemy na mus blenderem.
Śliwki i morele suszone kroimy na małe kawałki i dodajemy do musu mieszamy i przekładamy do miseczek. Dekorujemy i podajemy. Owoce suszone można też zmiksować jak ktoś nie lubi w kawałkach.
Śliwki i morele suszone kroimy na małe kawałki i dodajemy do musu mieszamy i przekładamy do miseczek. Dekorujemy i podajemy. Owoce suszone można też zmiksować jak ktoś nie lubi w kawałkach.
![Deser z kaszy jaglanej Deser z kaszy jaglanej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deser-z-kaszy-jaglanej-396413.jpg)
![Deser z kaszy jaglanej Deser z kaszy jaglanej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deser-z-kaszy-jaglanej-396414.jpg)
![Deser z kaszy jaglanej Deser z kaszy jaglanej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deser-z-kaszy-jaglanej-396415.jpg)
![Deser z kaszy jaglanej Deser z kaszy jaglanej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deser-z-kaszy-jaglanej-396417.jpg)