Sposób przygotowania:
Crumble z grejpfruta i orzechów włoskich
Wszystkie składniki kruszonki umieścić w miseczce i rozetrzeć w palcach. Masło powinno być dobrze schłodzone. Wstawić do lodówki. W tym czasie ostrym nożem wykroić z grejpfruta fileciki. Włożyć do miseczki, dodać posiekane orzechy włoskie i miód. Wymieszać i wyłożyć do foremek kokilek. Na wierzch posypać kruszonkę. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190*C i zapiekać około 25min, aż kruszonka będzie rumiana. Smacznego!
![Crumble z grejpfruta i orzechów włoskich Crumble z grejpfruta i orzechów włoskich](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/crumble-z-grejpfruta-i-orzechow-wloskich-253636.jpg)
![Crumble z grejpfruta i orzechów włoskich Crumble z grejpfruta i orzechów włoskich](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/crumble-z-grejpfruta-i-orzechow-wloskich-253637.jpg)
![Crumble z grejpfruta i orzechów włoskich Crumble z grejpfruta i orzechów włoskich](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/crumble-z-grejpfruta-i-orzechow-wloskich-253638.jpg)
![Crumble z grejpfruta i orzechów włoskich Crumble z grejpfruta i orzechów włoskich](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/crumble-z-grejpfruta-i-orzechow-wloskich-253639.jpg)