iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Cukinia z wędzona makrelą na ciepło

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Cukinia z wędzona makrelą -przystawka

Cukinia z wędzona makrelą na ciepło

Składniki:

Cukinia z wędzona makrelą na ciepło

 

 

Sposób przygotowania:

Cukinia z wędzona makrelą na ciepło
Cukinie młodą dobrze myjemy osuszamy papierowym ręcznikiem nie obieramy ścieramy na tarce duże oczka . Następnie podsmażamy na masełku . Makrele obieramy od ości. Kawałki mięska z ryby dodajemy do cukinii. Doprawiamy przyprawa uniwersalną i pieprzem do smaku . Dodajemy odrobinę wyciśniętego czosnku .Mieszamy i podajemy ozdobione oliwkami .

Tagi:

cukinia