nasteczka

nasteczka

Starszy Kucharz
[Przepisów: 21]

cukinie panierowane

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

smaczna przekąska, jak to mówią coś na ząb :)

cukinie panierowane Więcej zdjęć (5)

Składniki:

cukinie panierowane

 

Sposób przygotowania:

cukinie panierowane
cukinię umyć i ubrać oraz pokroić w nie za grube plastry. panierujemy je jak kotlety: mąka - jajko rozbite z przyprawami - bułka tarta. następnie smażymy na złoty kolor kiedy z jednej strony się zrumieni obracamy i kładziemy na usmażonej stronie plasterek sera żółtego. przykrywamy pokrywką na 2 min. podawać z keczupem lub świeżymi pomidorami Smacznego
cukinie panierowane
przygotuj sobie wszystkie składniki: cukinię i panierkę
cukinie panierowane
panierujemy cukinię : mąka - jajko rozbite z przyprawami - bułka tarta
cukinie panierowane
teraz smażymy na oleju przygotowaną wcześniej cukinie
cukinie panierowane
i gotowe. Smacznego