Sposób przygotowania:
Czekoladowe ciastka ze świeżą miętą
Margarynę rozpuścić. Odstawić do wystygnięcia. Liście mięty drobno posiekać.
W jednej misce wymieszać suche składniki, a w drugiej roztrzepać jajka i dodać chłodną margarynę. Zmieszać zawartość obu misek i wyrobić gładkie ciasto. Owinąć w folie spożywczą i włożyć do lodówki na 1 godzinę.
Z ciasta formować małe kulki, położyć na blachę i lekko spłaszczyć. Piec 10 minut w temperaturze 170 stopni.
W jednej misce wymieszać suche składniki, a w drugiej roztrzepać jajka i dodać chłodną margarynę. Zmieszać zawartość obu misek i wyrobić gładkie ciasto. Owinąć w folie spożywczą i włożyć do lodówki na 1 godzinę.
Z ciasta formować małe kulki, położyć na blachę i lekko spłaszczyć. Piec 10 minut w temperaturze 170 stopni.