Sposób przygotowania:
Czekoladowe mleczna pianka z brzoskwinia
Brzoskwinie obrac i pokroic w kostkę. Zagotować- lekko podlewając wodą żeby się nie przypaliły. Gdy będą się gotowac wsypac żelfix i cukier. Pogotować 2-3 minuty ciagle mieszając. Wylac na dno tortownicy. Ostudzić.
Przygotować żelatynę i ostudzić. Mleko ubic na najwyższych obrotach. Gdy będzie gęste wsypac cukier puder i kakao. Zmiksować i powoli wlewać żelatynę cały czas miksująć. Wylac do tortownicy na ostudzone brzoskwinie.
Przygotować żelatynę i ostudzić. Mleko ubic na najwyższych obrotach. Gdy będzie gęste wsypac cukier puder i kakao. Zmiksować i powoli wlewać żelatynę cały czas miksująć. Wylac do tortownicy na ostudzone brzoskwinie.