Sposób przygotowania:
Czekoladowy biszkopt z bitą śmietanką
Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier, a następnie po jednym żółtku.Miksować kilka minut.Budynie, mąkę i proszek wymieszać, przesiać do masy.Delikatnie wymieszać.Piec 35 minut w 180 s.
Ostudzić, przekroić.
Śmietanę wymieszać z cukrem pudrem oraz śmietan-fixem.Miksować do uzyskania gęstego kremy.
Ciasto przełożyć dżemem wiśniowym, oraz bita śmietaną.Wierz posmarować odrobiną bitej śmietany, posypać wiórkami kokosowymi, lub inną ozdobą posypką.Schłodzić.
Ostudzić, przekroić.
Śmietanę wymieszać z cukrem pudrem oraz śmietan-fixem.Miksować do uzyskania gęstego kremy.
Ciasto przełożyć dżemem wiśniowym, oraz bita śmietaną.Wierz posmarować odrobiną bitej śmietany, posypać wiórkami kokosowymi, lub inną ozdobą posypką.Schłodzić.