Sposób przygotowania:
Delikatne babeczki orzechowe
Składniki na ciasto wyłożyć na stolnice i zagnieść do momentu gdy ciasto nie będzie się kleić do rak, foremki smarować margaryna i wylepiać foremki ciastem.
W trakcie wylepiania rozgrzewamy piekarnik do 180stopni, gdy wszystkie wylepimy wkładamy do piekarnika i podpiekamy do momentu gdy zaczyna odchodzić od foremek.
białka ubijamy na sztywna piane z dodatkiem soli, po ubiciu dodajemy kapuczino , dokładnie miksujemy i nakładamy po łyżce na każdą babeczkę.
Wkładamy do piekarnika na 15min rozgrzanego do 150sto.
W trakcie wylepiania rozgrzewamy piekarnik do 180stopni, gdy wszystkie wylepimy wkładamy do piekarnika i podpiekamy do momentu gdy zaczyna odchodzić od foremek.
białka ubijamy na sztywna piane z dodatkiem soli, po ubiciu dodajemy kapuczino , dokładnie miksujemy i nakładamy po łyżce na każdą babeczkę.
Wkładamy do piekarnika na 15min rozgrzanego do 150sto.