Sposób przygotowania:
Deser malinowo-ananasowy
Budyń gotujemy na mleku według przepisu na opakowaniu. Przekładamy do pucharków i studzimy.
Ananasa obieramy i kroimy w kostkę. Zalewamy wodą (odrobinę zostawiamy do rozprowadzenia mąki) i zagotowujemy. Do gotującego się ananasa wlewamy mąkę rozprowadzoną z pozostałą wodą. Gotujemy do czasu zgęstnienia, a następnie wykładamy na budyń i studzimy.
Schłodzoną śmietanę ubijamy na sztywno, dodajemy startą czekoladę i dekorujemy nią deser.
Ananasa obieramy i kroimy w kostkę. Zalewamy wodą (odrobinę zostawiamy do rozprowadzenia mąki) i zagotowujemy. Do gotującego się ananasa wlewamy mąkę rozprowadzoną z pozostałą wodą. Gotujemy do czasu zgęstnienia, a następnie wykładamy na budyń i studzimy.
Schłodzoną śmietanę ubijamy na sztywno, dodajemy startą czekoladę i dekorujemy nią deser.