Sposób przygotowania:
Deser serowo-orzechowy
Herbatniki pokruszyć, wymieszać dokładnie z mielonymi orzechami i masłem,wyłożyć na tortownicę(śr 24 cm) i schłodzić w lodówce.
Serek homo.wymieszać z twarogiem,dodać zapach, cukier waniliowy,likier i zmiksować.
Żelatynę rozpuścić w 4 łyżkach gorącego soku pomarańnczowego i zmiksować z masą serową.
Kremówkę ubić i również wymieszać z serem.Tak przygotowaną masę wyłożyć na orzechowy spód tortownicy
i wstawić na 3 - 4 godz do lodówki.
Nutelle rozgrzać i polać fantazyjnie po wierzchu.
Serek homo.wymieszać z twarogiem,dodać zapach, cukier waniliowy,likier i zmiksować.
Żelatynę rozpuścić w 4 łyżkach gorącego soku pomarańnczowego i zmiksować z masą serową.
Kremówkę ubić i również wymieszać z serem.Tak przygotowaną masę wyłożyć na orzechowy spód tortownicy
i wstawić na 3 - 4 godz do lodówki.
Nutelle rozgrzać i polać fantazyjnie po wierzchu.