Sposób przygotowania:
Deser serowy z wiśniami
Żółtka oddzielić od białek.Masło utrzeć na puszystą masę,dodać żółtka,cukier,skórkę cytrynową,szczyptę soli i ucierać tak długo,aż cukier się rozpuści.Masę wymieszać z twarogiem,śmietaną i kaszą manną,dodać pianę ubitą z białek,delikatnie ale dokładnie wymieszać.Wiśnie osączyć.Połowę masy przełożyć do 1/5l naczynia żaroodpornego rozłożyć na niej 2\3 wiśni.przykryć resztą masy,a na wierzchu ułożyć pozostałe owoce.Wstawić do piekarnika i piec 50min.w 175"C. sos czekoladowy;proszek budyniowy wymieszać z 4 łyżkami mleka,resztę mleka zagotować z cukrem,wlać rozprowadzony budyń,zagotować mieszając.Sos czekoladowy podawać do posypanego cukrem pudrem deseru.