Sposób przygotowania:
Deser w paski
Żelatynę namoczyć, a kiedy napęcznieje podgrzać i odstawić do wystygnięcia. Z pomarańczy wycisnąć sok i połączyć go z 1/4 żelatyny. Wymieszać i wlać do szklanek. Wstawić do lodówki.
Mus z malin (zmiksować maliny) połączyć z 1/4 żelatyny, wyłożyć na ściętą galaretkę z pomarańczy i schłodzić w lodówce.
1/4 żelatyny dodać do ubitej śmietany i wyłożyć na mus z malin. Do zmiksowanych bananów dodać resztę żelatyny i wyłożyć na śmietanę. Wstawić do całkowitego schłodzenia do lodówki.
Mus z malin (zmiksować maliny) połączyć z 1/4 żelatyny, wyłożyć na ściętą galaretkę z pomarańczy i schłodzić w lodówce.
1/4 żelatyny dodać do ubitej śmietany i wyłożyć na mus z malin. Do zmiksowanych bananów dodać resztę żelatyny i wyłożyć na śmietanę. Wstawić do całkowitego schłodzenia do lodówki.