Sposób przygotowania:
Deser wiśniowo ananasowy
Galaretkę rozpuścić w 1 szklance gorącej wody i przestudzić.
Po dwa plastry ananasa pokroić w kostkę i wrzucić do 4 pucharków.
Dwa plastry przekroić na pół i zostawić do dekoracji.
Przestudzoną galaretkę zmiksować z jogurtem i sokiem ananasowym.
Zalać zmiksowanym płynem ananasy umieszczone w pucharkach.
Desery wstawić do lodówki na godzinę.
Po tym czasie wyjąć je i udekorować połówkami plastrów ananasa i posypką oraz perełkami.
Po dwa plastry ananasa pokroić w kostkę i wrzucić do 4 pucharków.
Dwa plastry przekroić na pół i zostawić do dekoracji.
Przestudzoną galaretkę zmiksować z jogurtem i sokiem ananasowym.
Zalać zmiksowanym płynem ananasy umieszczone w pucharkach.
Desery wstawić do lodówki na godzinę.
Po tym czasie wyjąć je i udekorować połówkami plastrów ananasa i posypką oraz perełkami.