Sposób przygotowania:
Deser z actimeli kumkwatem rodzynkami i porzeczką
Wlać dwa actimele do miseczki, wsypać jedną śnieżkę na mleko oraz jeden utrwalacz do śmietany. Ubić wszystko na puszystą masę, bardzo dobrze dojrzałą morelę umyć i wypestkować.
Dodać do ubitej masy i zmiksować wszystko razem. Pół szklanki czerwonej porzeczki opłukać pod bieżącą wodą i odszypułkować.
Dodać do masy, łyżkę namoczonych wcześniej rodzynek oraz sparzone i pokrojone w plasterki owoce kumkwata.
Delikatnie wymieszać. Wykładać na biszkopciki i udekorować.
Dodać do ubitej masy i zmiksować wszystko razem. Pół szklanki czerwonej porzeczki opłukać pod bieżącą wodą i odszypułkować.
Dodać do masy, łyżkę namoczonych wcześniej rodzynek oraz sparzone i pokrojone w plasterki owoce kumkwata.
Delikatnie wymieszać. Wykładać na biszkopciki i udekorować.