2milutka

2milutka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1486]

Dip Grillowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Aby smak dipu był bardziej wyrazisty zamiast ogórka świeżego można dodać konserwowego, też jest pyszny.

Dip Grillowy

Składniki:

Dip Grillowy

 

Sposób przygotowania:

Dip Grillowy
Majonez włożyć do miseczki połączyć ze śmietaną ,czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do masy majonezowej dodać świeżo zmielony pieprz i sól najlepiej morską gruboziarnistą zmieloną w młynku,ogórek pokroić w drobną kosteczkę koperek posiekać i wszystko razem wymieszać . wstawić do lodówki aby dip się schłodził i całość dokładnie połączyła.Podawać do pieczonych kiełbasek lub karczku z grilla.

Tagi:

dip sosy