Sposób przygotowania:
Dip z curry
1. Jajka gotujemy na twardo we wrzątku przez 10 minut.
2. Jogurt mieszamy z majonezem za pomocą trzepaczki. Dodajemy curry.
3. Żółtka oddzielamy od białek i drobimy je do jogurtu, po czym dokładnie mieszamy.
4. Cebulę ścieramy na tarce, dodajemy do jogurtu.
5. Ogórki i białka drobniutko kroimy, dodajemy do całości. Dokładnie mieszamy, solimy.
6. Wstawiamy do lodówki, żeby się 'przegryzł'.
2. Jogurt mieszamy z majonezem za pomocą trzepaczki. Dodajemy curry.
3. Żółtka oddzielamy od białek i drobimy je do jogurtu, po czym dokładnie mieszamy.
4. Cebulę ścieramy na tarce, dodajemy do jogurtu.
5. Ogórki i białka drobniutko kroimy, dodajemy do całości. Dokładnie mieszamy, solimy.
6. Wstawiamy do lodówki, żeby się 'przegryzł'.